Başarılarımız

Anasayfa   Başarılarımız

&

Uluslararası Fizik Olimpiyatlarında Büyük Başarı

Bu yıl 22'cisi düzenlenen Ulusal Bilim Olimpiyatları'nda fizik dalında altın madalya alan Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Anadolu Lisesi öğrencisi Tolga Gürcan TÜBİTAK tarafından Uluslararası Bilim Olimpiyatları ekibine seçilmiştir.

Öğrencimiz Tolga Gürcan Hindistan’da yapılan Uluslararası Bilim Olimpiyatları’nda ülkemizi başarıyla temsil ederek Gümüş Madalya almıştır.

Öğrencimizi ve bu başarıda emeği geçen başta Dimitrov Hocamız olmak üzere  tüm öğretmenlerimizi kutlarız BK BAHÇEŞEHİR ANADOLU LİSESİ ROBOTİK TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU!

F.I.R.S.T. Lego League Robotik turnuvalarının Ulusal Turnuvaları 22-23 Mart’ta, tüm Türkiye’den finale kalan 44 takımın katılımıyla Mimar Sinan Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Proje, Öz değerler, Teknik Tasarım ve Robot Performans dallarında üstün başarılar gösteren Bahçeşehir Koleji takımlarımızdan Bahçeşehir Anadolu Lisesi takımımız  “The Avengers”   turnuvada “Türkiye Şampiyonluğu” kupasını alarak ülkemizi ve Bahçeşehir Kolejini Amerika’da yapılacak Dünya Robotik Turnuvasında temsil etmeye hakkı kazandı.

Bahçeşehir Kolejini robotik kupalarıyla süsleyen ve başarılarını Şampiyonluk Kupası ile taçlandıran  takımımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

&